Humans for Horses
Equine Touch
© Smail & Van Rossem, 2019

Equine Touch cursussen in 2019

Leer Equine Touch lichaamswerk voor paarden in België en Spanje!

Humans for Horses organiseert nu Equine Touch cursussen in Vlaanderen, België, en in het binnenland van de Costa del Sol, niet ver van Málaga.

Equine Touch – Introductie (Introductory)

Dit is onze introductiecursus waarin je leert wat Equine Touch nu zo bijzonder maakt, en hoe jij en je paard zoveel baat kunnen hebben bij een basis lichaamsbalans.

Equine Touch – Basiscursus (Foundation)

Tijdens deze cursus ga je de vaardigheden die je in de Introductiecursus hebt geleerd, verder verfijnen, en leer je hoe je de eerste probleemgebieden kunt aanpakken die je paard misschien tijdens de lichaamsbalans heeft laten zien.

Equine Touch – Intermediate

Voor studenten die zowel de Introductie- als Basiscursus hebben voltooid, en die graag meer willen leren. Equine Touch Intermediate is een intensieve cursus van drie dagen die voortbouwt op de eerste twee cursussen en die je de vaardigheden geeft nog meer probleemgebieden aan te pakken bij paarden. Je leert tevens een nieuwe geavanceerde lichaamsbalans die je kunt toepassen als aanvulling op de basis lichaamsbalans wanneer dit nodig mocht zijn.
OPVANGPAARDEN HELPEN Tenzij anders aangegeven, worden al onze Equine Touch cursussen in België en Spanje bij opvangcentra voor paarden gegeven. Terwijl je Equine Touch leert, help je dus ook de paarden bij het opvangcentrum. Dus, mocht je in België of Spanje zijn wanneer er een cursus wordt gehouden en jij je paard, jezelf en de paarden bij het opvangcentrum een plezier wil doen, neem dan contact met ons op om je plaats te reserveren voordat de cursus waarin jij geïnteresseerd bent, vol zit.

CURSUSSCHEMAS

Om het overzichtelijker te maken welke Equine Touch cursus voor u van belang kan zijn, hebben we de lijst met cursussen per maand gerangschikt. Slechts die maanden waarin een of meerdere cursussen worden gehouden, staan vermeld. Houd er rekening mee dat deze lijst een indicatie is en kan veranderen. Mocht u er zeker van willen zijn dat u zich inschrijft voor de juiste cursus, neem dan contact met ons op (zie de gegevens op onze Contact pagina.

Cursusschema: België

In België worden alle cursussen in het Nederlands gegeven.

September

Zaterdag 21 en zondag 22 september – Equine Touch Introductiecursus (Klik hier om de folder met uitgebreide informatie te downloaden!)

Oktober

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober – Equine Touch Basiscursus

Cursusschema: Spanje

In Spanje worden all cursussen in het Engels gegeven.

Oktober

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober – Equine Touch Introductiecursus (Klik hier om de folder met uitgebreide informatie te downloaden!)

November

Zaterdag 2 en zondag 3 november – Equine Touch Basiscursus Zaterdag 16 en zondag 17 november – Equine Touch Introductiecursus Zaterdag 30 november en zondag 1 december – Equine Touch Basiscursus

December

Vrijdag 6 t/m zondag 8 december – Equine Touch Intermediate